06 marraskuuta, 2005

Möhömaha ja mammamuoti...


Aikani turhauduin nyt masun muhkeutuessa, etsiessäni kaupoista mammahousuja joihin mahtuisin ja joissa viihtyisin...

(Siis yleensä niissä on liian lyhyet lahkeet tai mahaosa on liian matala niin että ns vyötärökaitale jää just siihen pahimpaan kohtaan just mahan päälle, tai sit ne on kapealahkeiset porkkanamallit tai sitten muuten vaan totaalisen väärän tyyliset, ettei mulla ole vaatteita joiden kanssa semmoisia voisi pitää. Underbelly-farkut näytti aluksi kivalta, mutta 80-100e farkuista, joo huhhuh? Vali vali vali...)

Aluksi nuo olivat ihan tavalliset haaleansiniset hiukan trumpettilahkeiset matalavyötäröiset stretch-farkut. Niitäpä mulla on turhankin monet. Saksin vyötärökaitaleen ja vetskarihalkion yms ylimääräsen pois ja ompelin kaksinkertaisesta joustotrikoosta tuubimaisen kappaleen, johon pistin pari muoto-ommelta etukappaleelle. Se pöksyihin kiinni, sitten vielä lahkeensuukäänteet auki ja koko setti mariininsinisen värin kanssa koneeseen. Tuli siisti lopputulos, ja ompelin vielä lahkeensuukäänteet uusiksi niin että lahje jäi hieman pidemmäksi. Kyllä noita kehtaa pitää.

Ei saa kiinnittää liikaa huomiota kuvaan joutuneeseen muuhun toisarvoiseen materiaaliin. Kuten tuohon kalpeaan turvonneeseen odottajaan joka on mannekiinina pääasialliselle huomion kohteelle eli noille housuille :P

2 kommenttia:

Hessu kirjoitti...

vai että toisarvoiseen, siel on mäkki!! <3

Stricker kirjoitti...

Tervetulo bloggaamaan, juuri vasta löysin blogiisi! Kivoja töitä olet tehnyt. Tsemppiä mahankasvatukseen :-).