14 joulukuuta, 2005

Toisenlaisia kädentöitä

Piiperoisemme syntyi 27.11. ja käsityöt on aika lailla haave vain tällä hetkellä, pikkuinen neiti vie koko lailla kaiken ajan eikä tekemään ehdi kuin välttämättömiä jos niitäkään. Kädet on täynnä tekemistä. Uteliaille on tarinaa aiheesta piiperoisen omassa blogissa.

Jotakin pientä on ehtinyt lähinnä korjausommella kestovaippailun tiimoilta, ja fifi2 edistyy hyvin hitaasti mutta varmasti. Niin, tunnustan, minäkin semmoiseen hurahdin ;) Kokeilin, sitä pystyy neulomaan jotenkin silloinkin kun neiti on syömässä imetystyynyllä köllötellen. Se ei tosin tehnyt hirveän hyvää muutenkin jumittaville hartioille ja yläselälle, joten enpä ottanut tavaksi.


Jossain ensimmäisten postausten joukossa esittelin joskus näpertämiäni söpöjä pikku vauvaneuleita, joille ei aikanaan ollut käyttöä, kun esikoinen oli semmoinen iso pojanrontti että pienimmät vauvanvaatekoot jäivät jotakuinkin käyttämättä. Nyt on sitten nekin pikkuruiset suloiset villasukat ja myssyt olleet käytössä, kun piiperoisemme oli tosiaankin suht siro neiti (50cm/3375g/py33cm). Sairaalasta kotiin lähdettäessä oli lämpimät pukineet vauvalla, itse tehtyjä suurin osa, vaikka plus-asteilla ei tuota villahaalaria sitten tarvittukaan.

Lisää nukkapalloja jälleen kunhan on jotakin bloggailtavaa :)

3 kommenttia:

tuitu kirjoitti...

Hip hei ja onnea vielä kovasti!
Mä olen tuota Fifi 2:sta tehnyt joululahjaksi ja neulonut ainoastaan imettäessä :)
Tuleepahan jotain muutakin hyödyllistä tehtyä samalla kun vauva saa ruokaa!

Ninni kirjoitti...

Sydämelliset onnittelut pikkuisen piiperoisen syntymän johdosta!<3

Mulla onnistui aika hyvin neuloa kuopuksen ollessa vauva kun hän nukkui kantoliinassa sylissäni. Kädet jäivät vapaaksi neulomiselle.=)

AnneM kirjoitti...

Onnea ihan kamalasti, en ole muistanut täällä käydäkään aikoihin. Täytyy käydä ajan kanssa lukemassa piiperöisen blogi kokonaan, nyt ehdin vain vilaista.