23 heinäkuuta, 2006

Ahkerointia ja syntskät

Diipadaapa. Eilen ja tänään oon saanu aikaseks. Vihdoin viimein. Ompelin muutaman vaipan valmiiksi, vaippaimut niin ikään ompeluiden osalta valmiit. Reunat pitää vielä siistiä saksilla, minä kun en vieläkään ole saanut hankittua sitä saumuria, joka olis näissä jutuissa kyllä pelastus. Korjasin Termiitin verkkareita ja laitoin liehuvalahkeisiin collegehousuihin kumpparit lahkeensuihin. Ynnä muuta. Ompelukone on jyrrännyt niin että kohta siitä varmaan tulee ulos se savu jolla se toimii.

Kattokaa nyt. Miten niin miehet ja pojat kuluttaa vaatteita? Ei ole niinkään monta vuotta vanhat nuo miehen camohousut, ja jo on taskunsulkijatarrat muussina. Ne valehtelematta murenivat käsiin niin että lähtivät repimällä irti. Auliisti ompelin uudet, kun housut muutoin ovat ehjät ja mainiot. Kyllä tuo suomen armeija tuntuu tietävän mitä pojilleen tarjoaa, on VPU osannut tehdä mainiot pöksyt. Mitä nuo tarrat nyt voisivat olla vähän harkitumpaa laatua...

Tuossa nyt komeilee uudet legendaarisissa M91-kurkkusalaateissa. Mies oli ylen onnellinen tästä.

Jaa niin, siitä on tasan vuosi kun tähän blogiin ensimmäisen kerran pulautin jotakin. Synttärikaakkua ja semmosta hulabaloota, s'il vous plaît.

7 kommenttia:

Hessu kirjoitti...

De Mysteriis dom KAAKKU!

Onnea vaan ja kiitokset :)

Meeri kirjoitti...

Hyvää blogisyntymäpäivää!
On se vaan oikeasti miljoona kertaa kivempaa vaihtaa tarranauhat, kuin alkaa paikaamaan polvea tai sauman vierestä ratkennutta lahjetta...

Villasatu kirjoitti...

Onnea, Onnea! kiitoksia kakusta, maistui kyllä :-)

zeska kirjoitti...

Tarrat on vielä ihan jees ommella, uudet taskupussit ovat Turmio. Onnea blogisyntsistä!

Carita kirjoitti...

Onnittelut blogisynttäreiden johdosta ja kiitos kakusta :D

Satu U kirjoitti...

Onnea blogisynttäreistä!! Joo minäkin inhoan vanhan korjaamista, mutta lapsi/miesvaltaisessa perheessä sitäkin joutuu välillä tekemään ;-)

tuitu kirjoitti...

Kiitos kakusta se oli hyvää :D
Niistä ylellisyyslangoista sen verran, että en mä edes tajunnut niiden ja Novitan eroa vielä jonkin aikaa sitten (tosin Novitallakin on muutama lanka jonka käytöstä en luovu ikuna päivänä :))
Tämä "nettineulonta" on kyllä hienoa kun joka päivä oppii uusia asioita :)