29 heinäkuuta, 2006

Neuletapailua ja saatuja ihanuuksia

Keskiviikon neuletapaamisessa Campissa oli hauskaa, kiitos läsnäolijoille. Meitä oli monta ja remakka aika valtava, kun kaivelimme arkistojen aarteita vanhoista käsityölehdistä. Kaikkea sitä onkin kehdattu neulottavaksi ehdottaa viattomille käsityöharrastajille. Kutimet kädessä kälättävä seurue keräsi paljon katseita ohikulkijoilta, ylpeänä tuli tuijotettua takaisin.

Samassa tilaisuudessa sain zeskan taiteilemat mainiot vauvanvaatteet, mitäpä voisi nörtti enemmän toivoa kuin suloisia käsintehtyjä nörttiaiheisia paitoja pikku piiperoiselle:Input-paidan selkäpuolella on toki teksti Output ja nuoli alaspäin... Jälkimmäisessä kuvassa piiperoisen ensimmäinen nukke. Nukesta ja sen hyvää tekevästä vaikutuksesta lisää täältä, kiitos akka-70! Veera on ollut onnessaan nukestaan, se oli kyllä täysosuma!

Mies täyttää vuosia tänään. Meni mokoma möläyttämään että semmoinen mp3-soitin ois kyllä kiva. Vain parasta parhaalle, kävin hakemassa toiveiden täyttymyksen murulleni, eli Applen 60-gigaisen iPodin, tietenkin mustan. Innostuin hieman paketoidessani - kuinka sopiikaan isolle ilkeälle blackmetal-korstolle, että musta tekniikkalelu on paketoitu vaaleanpunaiseen Disney Princess -lahjapaperiin ja koristettu pakkaus ylen hempeästi muutenkin...Sankari oli mielissään ja puuhaa riittikin sitten aamuyöhön saakka uutta lelua opiskellessa. Hyrinä kuului kilometrin päähän.

1 kommentti:

Hessu kirjoitti...

Kiitos kulta, oot ihana <3