20 tammikuuta, 2007

Lankainventaario tehty

Yritin inventoida ja siivota lankavarastoa tehokkaasti. Hmph, yritä siinä sitten tehdä jotain, kun yksivuotias osallistuu kaikkeen liiallisella uteliaisuudella, eikä pää kerro vielä ollenkaan, mihin kannattaa ryömiä tai kiivetä, eikä tuo voice controlkaan tuon ikäisellä vielä toimi.

Kertaalleen sain jo luetteloitua melkein loppuun asti kaikki, ja tietysti ipana luikahti jostain raosta pöydän alle, ja naksautti serverin & pöytäkoneen jatkojohdoista kaikkien koneiden sekä modeemin sähköt pois. Enkä tietenkään ollut tallentanut tiedostoa pitkään hetkeen. Piti ottaa tupakan mittainen hermojenkokoamistauko. Ja langat takaisin esille ja puolesta välistä uusiksi...

Piiperoisen suosiollisesta avustuksesta huolimatta sain punnittua kaikki langanluikerot, jotka kotikaaoksesta löysin. Mää kun luulin ettei niitä varmaan oo paljon kymmentä kiloa enempää, joo höpö höpö. Karvan verran vajaaksi jäi 23kg. Lankahamstrauslakko on enemmän kuin tarpeen tässä huushollissa.

Kultainen mieheni onneksi kunnioittaa harrastustani. Ei tästä muuten mitään tulisikaan. Älkää kysykö kummasta, harrastuksesta vaiko parisuhteesta. Ei varmaan kummastakaan, hahaa. Mies esim sattui bongaamaan toissapäivänä kitumarketin tarjouksen, josta mainitsi kotiin tultuaan, että eikös se ole halpaa jos seiskaveikka on 2,90e per 150g kerä? Joo, onhan se, mutta virnistin, että kamoon hei, EMMÄÄ TARVII, jos varastossa on jo 23 kiloa! Kilometrejä en sentään ruvennut laskemaan, mutta pitkälle sillä ariadnen langalla pääsisi...

No, onhan noista melkein neljä ja puoli kiloa ufoja. Muutama isompi ja painavampi työ, joita en millään haluais lähteä purkamaan, mutta mistä sais energiaa viimeistellä... suurin osa kun on vain viimeistelyjä vaille. Pari pienempää on myös, joista voisi kyllä suosiolla ottaa langat parempaan käyttöön.

No, lankahamsterikuukautta odotellaan jo.

2 kommenttia:

AnneM kirjoitti...

jo meilläkin on suurta hupia painaa koko pisteen virrat pois....

Anonyymi kirjoitti...

:) Jos sä vaan ottasit ne viimeisteltäviksi työ kerrallaan? Pitäsit jossain käden ulottuvilla ja vaikka sauman päivässä ompelisit tms niin eiköhän ne siitä, yllättävän vähän aikaa lopulta noihin viimeistelyihin menee. Mutta hui, pelkäsin itsekin vähän tollasta lankavarastoni kanssa, mutta vielä ollaan alle 11kg. (Sen 90g ja en oo sen sohvanvieruskorin paria kerää (ainankin 400g kun on kotiväkeä) inventoinut tuonne...). Hamstereissa kohdataan :)