17 tammikuuta, 2007

Minirinkeleitä

Piiperoinen sai uudet Mini ringel -tuplalapaset. Hyppäsivät kiireellisyyslistalla ensimmäisiksi, kun edelliset alkoivat olla pienet.


Linssilude änkesi itsekin kuvaan... Mainiota tuo Regian Mini ringel Rio -raitalanka, herkullisia raitoja tuli. Aluslapanen on valkoista Regia Silkiä, kuten edellisissäkin vastaavissa. Puikot addin 2,5mm alumiinit, lankaa meni yhteensä n. 50g. Mokomia pieniä lapasia neuloin ehkä puikollisen kerrallaan, kun taas jo piti kiiruhtaa jonnekin. Viikko meni että sain valmiiksi. Nyt sitten onkin taas sellainen olo, että apua, mitä mä nyt neulon, kun työ valmistui!

Muuten onkin taas ollut neulehiljaista. Ufoja ryömii esiin, kun inventoin lankavarastoni, ja niitä olis varmaan hyvä yrittää saattaa valmiiksi. Paitsi että pian alkaa lankahamsterikuukausi. Vielä ehtisi tilata jostakin lisää lankaa sitä odotellessa...!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Jestas kun Veera alkaa näyttää ihan sun kloonilta! Oikeen pomppas silmille yhdennäkösyys tästä kuvasta. Toinen on kyllä niin sulonen ja niin kasvanu... Koskas me saadaan tuo söpöläinen taas hoitoon? ;)