01 maaliskuuta, 2007

Pökät ja piratismia


Tuommoiset valmistui neiti 1v:lle eilen. Väsymyksestä tärisevin käsin kuvasta tuli ilman salamaa hieman epätarkka, mutta värit toistuvat paremmin. Eikä noita yksityiskohtia nyt pidä niin tarkkaan nähdäkään, niin sileänhienoa jälkeä mä en tee. Jotain kovin retrohenkistä noissa on, etenkin pimatsun päälle puettuna. Om mar ne makeet, eik näin o!

Malli: Oma, suuntaa katsottu useammastakin valmiista villahousuohjeesta
Lanka: Gjestal Maija, 180g meni yhteensä
Puikot: Addi 2, 5 ja 3 (tiivis neulos!)
Olin kuulemma taiteilijan muusa. Innoitus pääkallokuvioihin hänelle tuli, kun irvistelin iänikuisille tylsän feminiineille kauniille jutuille jossakin taannoisessa levottomassa neulemiitissä. En kyllä ymmärrä, miten joku voi osata tehdä millefiorina pääkallon näköisiä kuvioita, mutta niin vaan tämä taitaja senkin tekee. Pirates Ahoy! Nää on ihan helmiä.

Edit-tädiltä terveisiä - sain napattua villiksistä hiukan paremman kuvan ulkosalla:

5 kommenttia:

akka kirjoitti...

:) ihanan pirtsakat

k2o kirjoitti...

Noi on ältsin kivat, mäki haluun :D Pitää varmaan neuloa ihtelleni ;)

Maud kirjoitti...

Ihanan pirteät villahousut! Tyylikäs työ.

Kaarina_tku kirjoitti...

Todella kivat ja varmasti erittäin ihanat omistajan päällä.
Keväisin terveisin Turusta.

Vanilla kirjoitti...

Samalla lailla minäkin ajattelen, että sitä mistä itse tykkää eikä niin tilaajalukujen tuijottelua. Postaukseni ei ollut mitenkään suunnattu sinulle (minkä varmaan ymmärsitkin), olin vain ajatellut asiaa ja ajattelin kirjoittaa pienen tekstin ettei vallan luulla minun hylänneen neuleet täysin. Kyllä niitä tulee vielä, kunhan palaan taas huhtikuussa koulun penkille. 3-vuorotyö ja iltaluennot ovat vieneet kaiken neulomisaikana tässä muutaman viikon ajan. :)