16 helmikuuta, 2007

Labasduu

Tanssimme labasduu, labasduu, labasduu... eiks se näin mennyt? Vai muistaako joku päiväkotiaikojen leikin paremmin?

Lapasneuroosi iski, ja tulosta on tullut.


Termiitille yksinkertaiset peruslapaset paksusta vihreästä täysvillalangasta (Lana Grossa Avanti). Puikot 5mm addin bambut, malli perus/oma. Lankaa meni 45g hamsterikuun kulutukseen.Piiperoiselle huovutin Tovesta pienet lapaset, yksivuotiaan käteen aika mainiot. Väri piti tosi hyvin, vaikka kolme kertaa piti pestä, että kunnolla huopui! Mallissa olisi korjattavaa, joten ovat hieman harjoituskappaleet vielä. Käyttökelpoiset kumminkin, ja Tove huopuu ihanan pehmoiseksi (taisin rakastua noita neuloessani, oi Tove ihanainen...)!

Nuo kourat eivät ole kylläkään omani vaan miehen lapiot.Jo Sharp Silkroad Aranista (vaihteeksi) itselleni perusmallin lapaset vitosen puikoilla. Onnistuivat täydellisesti. Paksut ja lämpimät, eikä tätä rinsessahipiää kutita tuo lanka sitten lainkaan! Malli miellyttää tämän pukeutumis-nihilistin silmää runsaasti. Osallistun lankahamstereihin alablogi seiskassa, ja sinne kirjasin lapasten painoksi 70g.Yksi vaaka-tilkkukin tuli tehtyä. Tuo V-malli on suosikki, siitä saa hauskoja kuvioita valmiiseen tilkkupeittoon. Sen verran tiukkaan neulottua ainaoikeaa, että sain uppoamaan jopa 40g tähänkin.Nukkapallon residenssi on tällä hetkellä sairastupana. Ärhäkkä flunssa on saanut jopa villikko-Termiitin siihen kuntoon, että poika nukahti kesken illan sohvalle. Se on meillä niin ääriharvinaista - tuo muurahaispöksy ei tosiaan ole vahingossa nukahdellut kuin varmaan kaksi kertaa elämässään, patistella täytyy, jotta malttaa mennä unille. Pitihän se näky ikuistaa.

Ipanat potevat siis ankaraa räkätautia, joka onneksi ei ole kovasti kuumetta nostanut, mutta kylkiäisenä tuli inha silmätulehdus. Ja tämä sama kuvio ensin Termiitillä, sitten Piiperoisella, ja nyt mulla. Oli jokseenkin jännittävää herätä aamulla siihen, ettei silmiä saanut auki ilman väkivaltaa.

Neulominen sentään onnistuu vielä, ja puikoilla on villahousut lämmikkeeksi Piiperoiselle. Pirteää raitaa on tuloillaan, kun raidoitan keltaisella ja punaisella. Lanka on nyt ohuempaa laatua, Gjestal Maijaa, joten saapa nähdä, ehdinkö nuo väsäämään hamsterikuun loppuun mennessä.

P.S. Kyllä mä oikeesti muistan et se tanssittiin labaduu eikä labasduu. Jäi muuten siitäkin typerästä pakkopyörimisestä jokin trauma. Kaikkeen sitä viattomia tarhaikäisiä pakotetaankin.

Ei kommentteja: