26 tammikuuta, 2006

Lankahamstrausdieetti!


Huhhuu, ilmoittauduin sitten lankahamsteriprojektiin tänäkin vuonna, kiitos Kristel kun otit asiaksesi sen tänäkin vuonna emännöidä ja tuomaroida! Langat ei kyllä siinä mielessä eroa kiloista lainkaan, että lankahamstereilla se varastojen vähentäminen tuntuu usein olevan jonkinlainen ikuisuusprojekti, ja silti lankakiloja vaivihkaa tulee keräiltyä niin ettei määrä tunnu millään putoavan, tuntuu lähinnä nousevan vain ;) Onneksi lankakilot ovat kovin iloisia liikakiloja, eivätkä haittaa ainakaan neulojan omaa terveyttä kovin vakavasti. Jos nyt mielenterveyttä ehkä. Kanssa-asujien terveydestä en mene takuuseen, riskit voivat olla mm. tällaisia.

Jos uskallan, rylläköin talousvaa'an kera jonkinlaisen inventaarion lankavarastoissani. Taidan tyytyä mittaamaan määrän kiloina, taitaisi tuntua liian hurjalta ottaa selvää paljonko lankaa on kilometreinä. Marjut pääsi muhkean lankakomeronsa (vai huoneensa?) kanssa peräti lukemaan 150km, ja se on jo pelottavan paljon. Ei sillä, on tuossa määrässä se hyvä puoli, että kun siitä tekisi Ariadnen langan, sillä pääsisi pimeässäkin pois Turusta takaisin pk-seudulle saakka! (Olisiko tässä syy pyrkiä itsekin samaan määrään?)

No niin. Anteeksi asennevammani ;) Jos saan punnittua keränpallerot ja langanluikerot, ilmoittelen varastotilanteen. Neulomisiin!

Ei kommentteja: