07 helmikuuta, 2007

Mustapäitä

Tarvitsin pipon. Lankavaihdon kautta saatu ihanaisen pehmoinen Silkroad Aran pääsi puikoille ja valmista tuli viime yönä. Mutta:



En mä hallitse pipokavennuksia sittenkään. Siitä tuli liian suuri, vaikka jo kertaalleen purin päälaelta ja neuloin uusiksi. Mokoma lätsä putoaa silmille. No, miehelle on sopiva, ja tykkäsikin vielä. Onneks on samanlainen maku näissä pääasioissa, tykätään olla mustapäitä ilman kummempia krumeluureja...

Lanka: Jo Sharp Silkroad Aran, coal, 90g
Puikot: 5mm bambu Addi dpns
Malli: Oma pää, ehhehe

Sain pipon valmiiksi siis yöllä pikkutunneilla. Tiesin, että aamulla on kohtuullisen raikas ilma (oli sitten "vain" -25°C), ja pohdiskelin mihin laitan pipon, että mies sen varmasti löytää aamulla töihin lähtiessään. Tungin sen sitten miekkosen pilottitakin hihaan jemmaan. Päivällä mies viestitti töistä, että oli meinaan mainio, eikä voinut olla löytämättä, heh.

Täytyy varmaan neulaista itselleen samanlainen. Sit ollaan ukkosen kanssa piposamixii! Seuraavaks ostetaan samanlaiset tuulipuvut ja kävelysauvat!!

(Tai sitten ei!)

1 kommentti:

Katja kirjoitti...

Yhteisen tyylin kruunaa yhteis- ja yhtäaikaiskäytössä oleva kaulaliina, johon kumpikin kuristuu jos yrittää sauvoa eri reittiä kuin toinen. =D